Würth Pick&Go veleprodajne trgovine

Prva Pick&Go veleprodajna trgovina službeno je s radom započela 6. srpnja 2009. godine u Zagrebu na adresi Kovinska 4, Jankomir. 2011. godine otvorili smo tri nove Pick&Go veleprodajne trgovine u Osijeku, Splitu i Sesvete. U svibnju 2012. godine otvorili smo Pick&Go veleprodajnu trgovinu u Rijeci, a u rujnu iste godine i Pick&Go veleprodajnu trgovinu u Dubrovniku. U veljači 2014. godine otvorena je Pick&Go veleprodajna trgovina u Buzinu. U ožujku 2016. godine otvorena je nova veleprodajna trgovina u Varaždinu.

Posjetite nas!

U svakoj Pick&Go veleprodajnoj trgovini na više od 140 kvadratnih metara, u ugodnom i tematski složenom prostoru nalazi se više od 2500 artikala iz stalnog prodajnog programa. Te je proizvode moguće na licu mjesta "opipati", odabrati, kupiti i odmah preuzeti.

Naše stručno osoblje ponudit će Vas toplim napitkom u posebno uređenom kutku za kavu i informirati Vas o proizvodima iz Vaše branše za koje možda niste niti znali da ih imamo u ponudi.

Kako bismo udovoljili zahtjevima kupaca iz ostalih regija plan nam je otvoriti Pick&Go veleprodajne trgovine u svim većim hrvatskim gradovima, a samim time i olakšati suradnju s Vama kao našim kupcima.

Veselimo se Vašem dolasku!