Distribucijska grana Metal

U direktnoj distribuciji opslužuju se kupci metalne obradne i prerađivačke industrije, kao što su pogoni za obradu metala i bravarska postrojenja kao i postrojenja za obradu metala i izradu vozila. Težište u distribucijskoj grani metal je osiguravanje dijelova za sustave sidrenja i tiplanja, ručnih alata i električnih strojeva kao i DIN i normiranih dijelova za obradu različitih metala.  

Distribucijska grana Instalacije

U fokusu distribucijske grane Instalacije prije svega su pogoni u djelatnostima postavljanja električnih, plinskih, toplinskih i vodovodnih instalacija kao i pogoni za montažu klimatizacije i ventilacije. Raspon ovdje ponuđenih proizvoda ide od brzo montažnih sustava preko brtvljenja i izolacije u sanitarnom području do sustava polaganja kablova i instalacijskih materijala u području elektrike.

Distribucijska grana Pogonske radionice

U toj distribucijskoj grani sažeti su različiti kupci unutar pogonske radionice za popravke u industrijskim postrojenjima, održavanju zgrada i tehnička služba održavanja za hotele, zračne luke, postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, u klinikama i bolnicama, kazalištima, poduzećima za recikliranje ili povrtlarstvo i uređenja okoliša. U prvom planu se nalazi kompletan asortiman proizvoda za manje popravke kao i proizvodi za održavanje, popravke i njegu.