O nama

Würth–Hrvatska d.o.o. je dio internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti. Koncern, koji posluje u preko 80 zemalja svijeta, ima u svom sastavu preko 400 različitih tvrtki, od kojih su mnoge proizvodne i proizvode široku paletu proizvoda iz područja spojne tehnike, kemijskih proizvoda, elektronike, solarne tehnike.

Od 1994. godine prisutni smo na hrvatskom tržištu i organizirani smo u prodajne divizije - Auto, Metal, Drvo, Građevina, Trade i Industrija. Cilj nam je kupcima ponuditi cjelovito rješenje upravljanja sustavom opskrbe proizvoda iz tzv. «C» – segmenta nabave (80% raznih artikala, a 20% vrijednosti, pri čemu je sistemski trošak: vrijeme, energija i ljudski resursi nabavne službe, veći od financijske vrijednosti robe).

Najkraće rečeno, nudimo sustav koji uključuje potpunu brigu o pravovremenoj i točnoj isporuci proizvoda kao što su vijci i spojni elementi, tehnička kemija, alati, uređaji i oprema (preko 100.000 proizvoda i dimenzija). Nudimo i pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda, optimizaciji količina, do pravovremene isporuke proizvoda na mjesto njegove primjene.

Würthov sustav ORSY (Order & System) prebacuje brigu o nabavi C dijelova s nabavne službe klijenta na Würthovog terenskog prodajnog predstavnika, uz pomoć ORSY polica postavljenih u prostoru klijenta i pažljivo isplaniranih prema artiklima koji će se na njima skladištiti. Time se omogućava i optimizacija količine proizvoda, financijske vrijednosti te ušteda skladišnog prostora.

U mogućnosti smo isporučiti artikle iz našeg stalnog programa u Hrvatskoj u roku 24-72 sata bilo gdje u RH.

Kako bi naše proizvode učinili što dostupnijima, te kupcima olakšali kupovinu i učvrstili naše poslovne odnose, otvorili smo veleprodajne trgovine u Zagrebu (Jankomir, Popovec, Buzin), Osijeku, Rijeci, Splitu, Dubrovniku i Varaždinu. U svakoj veleprodajnoj trgovini na više od 140 kvadratnih metara, u ugodnom i tematski složenom prostoru na raspolaganju je više od 2500 proizvoda TOP kvalitete. Uz naše stručno osoblje te je proizvode moguće na licu mjesta „opipati“, odabrati, kupiti i odmah preuzeti. Također će Vas naše stručno osoblje ponuditi s toplim napitkom i informirati Vas o proizvodima za koje možda niste niti znali da imamo u ponudi.

Danas Würth-Hrvatska d.o.o. ima preko 200 zaposlenih (od kojih preko 100 prodajnih predstavnika širom Hrvatske), upravu i centralno skladište u poslovnoj zoni Jankomir u Zagrebu, preko 100 automobila u dostavnoj floti, a naša baza kupaca u šest prodajne branše broji preko 13000. Temelji našeg razvoja i rada su kvalitetno upravljanje, stručnost i motiviranost zaposlenih, kvalitetna usluga, potpuna posvećenost kupcima i kvaliteta naših proizvoda.