ORSY® mobil – asortiman za opremanje vozila

WÜRTH u svojoj ponudi nudi i program opremanja vozila tj. prenamjenu vozila u pokretne radionice. Opremati se mogu svi tipovi i marke vozila. Program je u potpunosti individualan i prilagođen svim potrebama na koje nailaze kupci pri radu na terenu. Naše prednosti su dizajn, funkcionalnost, učinkovitost, izdržljivost i sigurnost.

ORSY® mobil elementi se dijele na dva segmenta:

MODULARNI –elementi su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, robusni i odlikuje ih iznimno velika izdržljivost. Svaki element je modul za sebe i kao takav može se kombinirati u različitim rasporedima ovisno o željama i potrebama kupca. Velika prednost navedenih elemenata zbog svoje robusne izrade je mogućnost preseljenja elemenata u drugo vozilo nakon rashodovanja prvotnog vozila (potrebno obavezno kontaktirati ovlaštenu osobu u WÜRTH-u radi procjene stanja elemenata).

 

V-SYSTEM- elementi su izrađeni u kombinaciji aluminija i čelika. Masom su znatno lakši od modularnih elemenata, a još uvijek su iznimno izdržljivi. Elementi se slažu od segmenata. Bočne stranice su glavni segmenti, a između njih tj.oslonjeni na njih su police, ladice i druge vrste elemenata. V-SYSTEM nudi bezbroj mogućnosti kombinacija i slaganja sistema. Svojim dizajnom dodatno štedi prostor i nudi dodatne opcije za pohranu i transport alata i potrebnog materijala.

Preuzmi brošuru ORSY® Mobil about

Pri opremanju vašeg vozila nudimo Vam i dodatnu mogućnost atestiranja vozila.

Preuzmi cijelokupni katalog ORSY® mobila na engleskom

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-mail (orsymobil@wuerth.com.hr).