Naša strategija

Kvaliteta

Dosljedni svom uvjerenju „kvaliteta pobjeđuje cijenu“. Würth je pozicioniran pri samom vrhu kvalitativnog spektra. Ne samo da nudimo vrhunsku kvalitetu, kada su u pitanju naši proizvodi, već i kada su pitanju naše usluge.

Würth - snažan brand

Mi želimo oduševiti naše kupce – bilo gdje na svijetu, identičnom kvalitetom i istim obećanjem našega branda. To znači da mi naše kupce svojevrsno podržavamo u pronalaženju najboljih rješenja kako bi se oni mogli fokusirati na svoju osnovnu djelatnost. Predano i strastveno radimo konstantno na usavršavanju naših proizvoda i usluga.

Komercijalna terenska služba je srce i duša naše tvrtke

Jedna od naših posebnih prednosti i ključ uspjeha Würth Grupe je sistem direktne prodaje putem terenskih prodajnih predstavnika.

Preko 33.000 stalno zaposlenih terenskih komercijalista širom svijeta, savjetuju naše kupce i brinu se o tome da se u radionicama i industrijskim pogonima nude najbolja proizvodna rješenja kreirana prema njihovim potrebama kao i pružanje potrebnih usluga. Zahvaljujući našoj specijalizaciji kroz divizije Auto, Metal, Drvo, Građevin i Trade, svaki prodajni predstavnik je stručna kontakt osoba za svoju diviziju što osigurava kvalitetno individualno savjetovanje. Ovaj pristup Würth čini pouzdanim partnerom za više od 3,6 milijuna kupaca širom svijeta.
Aktivni na tržištima u više od 80 država

Mi smo globalni igrač i trenutno smo aktivni na svih pet kontinenata s više od 400 poduzeća. Zahvaljujući toj snažnoj prisutnosti lako smo dostupni našim kupcima, bilo da su oni male radionice ili međunarodna industrijska poduzeća. Svi oni mogu biti sigurni da će dobiti vrhunsku kvalitetu Würth proizvoda i usluga gdje god da se nalazili. Istovremeno, decentralizirana struktura Würth Grupe pruža mogućnost da se fleksibilno reagira na zahtjeve lokalnih tržišta i da se prilagodi individualnim potrebama.